N&M-nytt

Informasjon fra Studieforbundet natur og miljø Nr. 1 - 25.04.2019


N&M Nytt nr 1 - 25. april 2019

Årsmøte 14. mai

Det er innkalt til årsmøte i Studieforbundet natur og miljø tirsdag 14. mai på Kulturhuset Stabekk Kino. Sakspapirene ble sendt ut 12. april. Påmelding innen 30. april til post@naturogmiljo.no. Registrering fra 0930, enkel lunsj kl 1130 og avslutning kl 1300. Det er samtidig innkalt til påfølgende dialogmøte om fylkesavdelingenes fremtidige rolle og oppgaver, samme sted, med avslutning kl 1400.

Nytt kursadministrasjonssystem

Helt nytt kursadministrasjonssystem er snart klart for testing av ekte brukere. Det vil innen kort tid komme en alternativ søknads- og rapporteringsknapp på studieforbundets hjemmeside. Vi oppfordrer flest mulig av våre arrangører til å benytte denne! Takk på forhånd!

Årskonferansen 2019

Årskonferansen 2019 er flyttet til 24-25. oktober. Det vil bli en god kombinasjon av fagstoff og aktiviteter som vanlig. I tillegg håper vi ved å utsette konferansen å kunne vite litt mer om de varslede politiske endringene i tilskuddsordningen, slik at vi også kan diskutere hvordan vi skal møte disse.

Grønn Kursdag

Studieforbundet er samarbeidspartner for Oslo Europeisk Miljøhovedstad 2019. Vårt bidrag er Grønn Kursdag i Tøyenparken 31. august. Her skal publikum få delta på varierte og spennende smakebiter fra våre medlemsorganisasjoners mangfoldige kursrepertoar. Vi har fortsatt plass til flere bidragsytere. Kontakt kontoret ved interesse (post@naturogmiljo.no).

Registrer planlagte kurs fortløpende

Husk alltid å søke om kurstilskudd før kurset starter, gjerne med en gang kurset er planlagt. På den måten sikrer man også at kurset er gjort offentlig tilgjengelig i tråd med kriteriene for tilskudd. Tilskuddssatsen er 100 kr per time, både med og uten lærer.

Bestille eller avbestille NM-nytt? http://www.naturogmiljo.no/nmnytt/epost