N&M-nytt

Informasjon fra Studieforbundet natur og miljø Nr. 5 - 23.12.2019


Foreningen Arbeidshesten

Foreningen Arbeidshesten ble tatt opp som medlem i Studieforbundet natur og miljø på et effektivt ekstraordinært årsmøte på telefon 17. desember. Vi ønsker Foreningen Arbeidshesten hjertelig velkommen! Studieforbundet teller med det hele 22 medlemsorganisasjoner.

VOFO Reisestipend 2020

Jesper Maj Larsen (Bjørkelangen JFF) og Hilde Sværen (4H Norge) er tildelt VOFO reisestipend på henholdsvis 8 000 kr og 11 000 kr. Maj Larsen skal på studiereise til England, mens Sværen har planlagt studiereise til Tanzania. Søknadsfristen var 17. november. Formålet med Vofos reisestipendordning er å bidra til kompetanseheving, motivasjon og idéutvikling i opplæringsarbeidet i studieforbund og deres medlemsorganisasjoner. Målgruppen er kurslærere, tillitsvalgte og ansatte.

Frist for kursrapporter er 15. januar

Onsdag 15. januar er rapporteringsfrist for kurs avsluttet i 2019. Det er viktig at alle kurs rapporteres. Det er dokumentert kursaktivitet som er kriteriet for fremtidige tilskudd fra Staten. På nettsiden vår kan du se hvilke kurs som fortsatt ikke er rapportert.

Husk alltid å søke om kurstilskudd før kurset starter! På den måten sikrer man også at kurset er gjort offentlig tilgjengelig i tråd med reglene for tilskudd. Søk gjerne med en gang kurset er planlagt, også om det først skal avholdes neste kalenderår.

Grønn Kursdag 2020

Det var på Årskonferansen bred enighet om å videreføre fellesarrangementet Grønn Kursdag. Dato for 2020 er satt til lørdag 29. august, i Oslo-området. Det er bare å sette av datoen!

God jul og godt nytt år!

Vi takker for godt kurs-år og ønsker alle våre medlemmer og venner en riktig god jul og et godt nytt år! Kontoret holder stengt i romjulen, men fra 2. januar er det full fart igjen.

Bestille eller avbestille NM-nytt? http://www.naturogmiljo.no/nmnytt/epost