N&M-nytt

Informasjon fra Studieforbundet natur og miljø Nr. 10 - 13.12.2006


Siste frist er 15. januar

Vi minner om at kursarrangører som har fått tilsagn om støtte til kurs i år, må sende inn rapport om gjennomført kurs innen 15. januar hvis de skal få utbetalt tilskudd på kr. 56 pr. studietime. Hvis det tilsendte rapportskjemaet er blitt borte, kan Studieforbundet være behjelpelig med å skaffe et nytt!

Reisestipend for 2007

Det vil også for 2007 bli delt ut reisestipend til studiereiser til utlandet for lærere, instruktører og studieledere som arbeider med voksenopplæring. Studiereisen skal ha sammenheng med den voksenopplæring søkeren er engasjert i. Søkeren bør legge vekt på muligheten for nettverksbygging nasjonalt og internasjonalt. Stipendet er individuelt og kan ikke søkes av grupper, institusjoner eller organisasjoner. Søknadsfristen er 20. januar til Studieforbundet og det må benyttes et spesielt søknadsskjema som bl.a. kan hentes på hjemmesiden vår.

Pedagogisk utviklingsarbeid

Vi regner med at det vil bli anledning for medlemsorganisasjonene å søke om prosjektmidler til pedagogisk utviklingsarbeid i 2007. Vox antyder at utlysningen vil skje i løpet av januar med søknadsfrist en eller annen gang i februar.

Kandidater til valgene på årsmøtet

Valgkomiteen som skal forberede valgene på årsmøtet i Tromsø 3. juni, ønsker forslag på kandidater til styret mm fra fylkesavdelinger og medlemsorganisasjoner innen 1. februar. I år består valgkomiteen av Kjersti Nygaard, Østfold (leder), Espen Farstad, NJFF og Tore Torstad, NSF.

Speiderforbundet flytter

I disse dager flytter administrasjonen til Norges speiderforbund til nye lokaler i St. Olavs gate 25, 0166 Oslo. Nytt telefonnummer er 22992230.

Hotellavtale

Medlemmer av Studieforbundet natur og miljø har tilgang til hotellavtale mellom Scandic Hotell og Voksenopplæringsforbundet for 2007. Avtalen gjelder overnatting og konferanser, både for medlemsorganisasjonene og i privat sammenheng for ansatte. Kontakt Studieforbundet eller Voksenopplæringsforbundet (tlf. 22410000) for mer informasjon.

Juleferie på kontoret

Kontoret til Studieforbundet holder som vanlig stengt mellom jul og nyttår. Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår og er tilbake på plass 2. januar kl. 0900.

Bestille eller avbestille NM-nytt? http://www.naturogmiljo.no/nmnytt/epost